Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Kovář, Josef
dc.date.accessioned 2012-03-09T08:45:05Z
dc.date.available 2012-03-09T08:45:05Z
dc.date.issued 2011-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15403
dc.description.abstract Diplomová práce je zaměřena na sledování posmrtných změn u vepřového masa. Jejím cílem je zaměření na kvalitu masa a její vyhodnocování. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylky PSE masa a její vliv na výsledné kvalitě konečného produktu. cs
dc.format 54s cs
dc.format.extent 2593732 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso cs
dc.subject PSE cs
dc.subject meat en
dc.subject PSE en
dc.title Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků cs
dc.title.alternative Monitoring of the PSE Meat and its Influence Effect on the Meat Product Quality en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Gál, Robert
dc.date.accepted 2011-05-31
dc.description.abstract-translated The thesis is focused on monitoring the post-mortem changes in pork meat. It details the meat quality and its evaluation. Monitoring during the normal post-mortem changes, variations of the PSE sector and its influence on the resulting quality of the finished product. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21756
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
kovář_2011_dp.pdf 2.473Mb PDF View/Open
kovář_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
kovář_2011_op.doc 99Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account