Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Kopecká, Jitka
dc.date.accessioned 2010-07-19T09:37:20Z
dc.date.available 2010-07-19T09:37:20Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12435
dc.description.abstract Cílem diplomové práce bylo pojednat o plísňovém sýru Niva, vyráběném s.r.o. Dolní Přím. Teoretický úvod se věnuje původu sýru a surovinám, ze kterých se vyrábí. Poté je popsán jeho výrobní postup. Praktická část se zabývá stanovením kyselosti mléka a sýra, další využívá dotazníkovou metodu ke zjištění pozice Nivy na trhu. cs
dc.format 66 s., 7 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 1463881 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject sýr cs
dc.subject Niva cs
dc.subject mléko cs
dc.subject syřidlo cs
dc.subject plísňová kultura cs
dc.subject dotazník cs
dc.subject cheese en
dc.subject Niva en
dc.subject milk en
dc.subject rennet en
dc.subject culture of moulds en
dc.subject question form en
dc.title Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta. cs
dc.title.alternative Production reviewing of Niva cheese and its position on the Czech market. en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2010-05-31
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis was to discuss about blue cheese - Niva, produced in dairy Dolní Přím. The theoretical introduction deals with cheese origin and raw materials which is produced from. Afterwards, its production procedure is described. The practical part deals with acidity assesment in milk and cheese, next part is thinking out list of question to find the position of Niva in Czech markets and consumers. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15129
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
kopecká_2010_dp.pdf 1.396Mb PDF View/Open
kopecká_2010_vp.doc 36Kb Microsoft Word View/Open
kopecká_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account